Send mail til Folkets Hus Gå til forsiden Gå til forsiden Gå til forsiden Gå til forsiden

Folk Club '95

Folk-Club '95 er en folkemusik forening, som bidrager til den kulturelle scene i form af at være arrangør af folkemusikarrangementer.

Normalt er der den sidste mandag i hver måned fra september til maj (undtagen december) klubaften med live musik, hvor der veksles mellem både de veletablerede og kendte musikere til de måske knap så kendte og nyere konstellationer. Af og til må vi afvige fra dette mønster, når gode musiknavne kun kan spille på andre tidspunkter i måneden. Alle koncerter foregår i Folkets Hus i Struer og starter normalt kl. 19.30.

Som medlem af Folk Club '95 kommer du typisk ind for et beskedent beløb à 50 kr. per gang. Er du ikke medlem, kan du teste stemningen ved at købe et engangsgæstemedlemskab for typisk kun 100 kr. Ved enkelte arrangementer kan der være forhøjede entrépriser. Årligt medlemskontingent er 200 kr. for par og 125 kr. for enkeltpersoner.

Af tidligere gæstende musikere kan nævnes: De Gyldne Løver, Brian McNeill, Benny Holst Trio, Highland Park, Cuchulain Band, Tommy Sands, The Hanna's, Folk Friends, Danú, Moving Cloud, Klezmer duo, H.P. Lange & Troels Jensen, Thundering Down, McCalmans, Allan Taylor, John Wright, Søren Krogh, Hans Theessink, David Davies Band og mange flere.

Foreningen er offentlig og åben for alle. Nye medlemmer er velkomne - se hjemmesiden www.folkclub95.dk
 

FOLK CLUB '95 ARRANGEMENTER - FORÅR 2015

PERRY STENBÄCK SYNGER CORNELIS WREESWIJK (DK)
(Arr.: Folk Club ’95 i samarbejde med Folkets Hus)

Mandag den 26. januar 2015 kl. 19.30

Entré: Kr. 100 (50 kr. for medlemmer af Folk Club ’95)

Se i øvrigt www.folkclub95.dk – intet forsalg – billetterne sælges ved døren

Folk Club´95 starter forårssæsonen 2015 op med at invitere til en koncert med en "gammel" kending, Perry Stenbäck.
Perry Stenbäck har en stor kærlighed til sit hjemlands store troubadour, Cornelis Wreeswijk og repertoiret denne aften blandes med Perrys egne iørefaldende kompositioner.
Perry Stenbäck på vokal og guitar bakkes op af "Visevärdarna" med Christine Dueholm på trommer og kor, Naja Storebjerg på kor og perkussion og Henrik Kunz på kontrabas. De leverer en levende, legende og virtuos musikalsk oplevelse.

 

STRINGS AND BUTTON (DK)
(Arr.: Folk Club ’95 i samarbejde med Folkets Hus)


Mandag den 23. februar 2015 kl. 19.30


Entré: Kr. 100 (kr. 50 for medlemmer af Folk Club ’95)

Se i øvrigt www.folkclub95.dk – intet forsalg – billetterne sælges ved døren

Strings & Buttons spiller traditionel Gipsy-jazz af høj kvalitet.
Med harmonika og akustiske guitarer leverer bandet en unik lyd, der leder tankerne hen på 30'ernes Paris, swingmusik, franske musetter og swingende jazz-standards.
Til denne koncert kan du opleve den traditionelle sigøjner-jazz i fuldt flor, krydret med jazzsange fra både før og nu.

Kristian Rusbjerg på accordion har spillet sammen med Dræsinebanden samt deltaget i fællessang på Mariehaven. Derudover består bandet af Theresa Schæffer, Jacob Lyngsdahl, Mathias Søndergaard og Thomas Løkke Madsen.HANS THEESSINK OG KNUD MØLLER (NL/DK)
(Arr.: Folk Club ’95 i samarbejde med Folkets Hus)

Mandag den 16. marts 2015 kl. 19.30

Forhøjede billetpriser denne aften!

Se i øvrigt www.folkclub95.dk

Billetter kan efter 1. marts fås ved henvendelse til Ib Nielsen på mail: ibhnielsen@gmail.com

De to garvede guitarister Hans Theessink og Knud Møller byder med deres blues-duo på en intens og medrivende musikalsk rundtur i deres store repertoire. Der er sange fra Hans Theessinks omfattende bagkatalog krydret med andre numre fra den traditionelle blues roots genre. Alt sammen understøttet af Hans Theessinks dybe og varme baryton, af Nalle kaldt en smuk oral bas. Koncerterne vil naturligvis rumme særlige lækkerier for guitarentusiaster - i form af Theessinks smukke fingerspils blues krydret med Knud Møllers vidunderlige riffs.

Kom og nyd denne musikalske oplevelse med rødder tilbage til Mississippi.


ANDREW JOHN & LISSA (GB/DK)
(Arr.: Folk Club ’95 i samarbejde med Folkets Hus)

 Mandag den 27. april 2015 kl. 19.30

Entré: Kr. 100 (kr. 50 for medlemmer af Folk Club ’95)

Se i øvrigt www.folkclub95.dk – intet forsalg – billetterne sælges ved døren

I 80’erne havde Andrew John & Lissa i perioder meget intensive turnéer i Danmark og i udlandet, men har desuden arbejdet hver for sig i forskellige sammenhænge. I 1982 medvirkede Lissa i de to radio-serier "Syng en Song" med engelske music-hall sange og "Så syng da. . ." med danske sange, begge tilrettelagt af Alan Klitgaard. Andrew John udsendte i 1983 solopladen (9). Samme år gennemførte Andrew John & Lissa sammen med Allan Olsen turnéen "99 koncerter på 60 dage". 1 1984/85 var Lissa medlem af den internationale gruppe Mosaic, der desuden talte Andy Irvine, Donal Lunny, Hans Theessink og Marta Sebestyen (Muzsikas).

Duoen Andrew John & Lissa består af Andrew John på vokal, guitar og piano og Lissa Ladefoged på vokal og guitar.


FOLK FACTORY (DK)
(Arr.: Folk Club ’95 i samarbejde med Folkets Hus)

Mandag den 18. maj 2015 kl. 19.30

Entré: Kr. 100 (kr. 50 for medlemmer af Folk Club ’95)

Se i øvrigt www.folkclub95.dk – intet forsalg – billetterne sælges ved døren

The Folk Factory’s musik er stemningsfyldte ballader og folkrock numre drevet frem af et hæsblæsende akkompagnement af banjo, guitar, harmonika og mandolin, som får vildskaben op i én. Bandet udgav i 2013 EP’en "Go To Sleep", som fik fem stjerner i GAFFA, mens titelnummeret var i heftig rotation på P4.

Bandet blev dannet i 2009 af de to eksil-odenseanere Jon Bonde Eriksen og Morten Fast, under navnet Capsized Captains. I 2012 tog musikken en mere udadvendt drejning, og det var naturligt at udvide projektet. Efter flere studieindspilninger med blandt andet Lasse Hansen og Mads Nyland, blev det nu Københavns-bosatte band til en kvartet og skiftede navn til The Folk Factory. Folk Factory består af Jon Bonde Eriksen på vokal, guitar, mandolin, tamburin,
Morten Ræbild Fast på vokal, guitar, banjo og stående stortromme, Lasse Hansen på harmonika, keys, kor samt Mads Nyland på banjo, mandolin, vokal og hi-hat.