Send mail til Folkets Hus Gå til forsiden Gå til forsiden Gå til forsiden Gå til forsiden

Front af FH med træer til venstre - GODT!! 2012 
 

FOLKETS HUS - EGNE ARRANGEMENTER - FORÅRSSÆSON 2015

 

UDSOLGT
NYTÅRSKONCERT MED STØVLET KATRINES
JAMMERKOMMODE- OG KATASTROFEORKESTER
OG SOLIST SIGNE ASMUSSEN

Søndag den 11. januar 2015 kl. 16.00

Entré: Kr. 175 inkl. champagne og kransekage

Gentagelser af succes’er kan vi godt lide i Folkets Hus – så derfor "Krudt og kugler – fest og farver – champagne og kransekage – kjoler og høje hæle og Støvlet Katrines Jammerkommode- og Katastrofeorkester og så oven i købet med en stjernesolist i form af sangerinden Signe Asmussen." Bedre kan det vist ikke blive, når indgangen til det nye år skal fejres i Folkets Hus i Struer søndag den 11. januar kl. 16.00.

Kapelmester er Toke Lund Christiansen, der vil føre os igennem det spændende og fyrige repertoire på behørig vis. Og mon ikke der også i år vil være overraskelser – bare vent og se!

 

JOAN ARMATRADING – FÅ BILLETTER
"Me, Myself, I"
Solotur 2015Torsdag den 15. januar 2015 kl. 20.00

Forsalg: Kr. 300 – ved indgangen: Kr. 350

Denne aften vil Joan Armatrading helt sikkert "rykke" taget af Folkets Hus i Struer. Koncerten i Struer bliver én ud af blot 5 koncerter i Danmark. Og det bliver en koncert i verdensklasse – i ordets bogstaveligste forstand. For Struer by kan igen prale af at blive nævnt på verdensplan – nemlig på Armatradings store tourplan for 2015 på linie med store metropoler som Johannesburg, Salisbury, Sydney, Perth, London, Glascow, Dublin, Køln, Hamburg og mange flere.

Joan Armatrading udtaler selv om sin sidste store tour: " Jeg vil aldrig helt trække mig tilbage – men denne store turné vil blive den sidste af sin art. For første gang bliver det kun mig på scenen med min guitar, mit piano og min sang. Jeg ønsker, at disse solo-koncerter (i 2014 & 2015-red.)vil give mig et tættere og mere intimt samspil med mit publikum. Jeg har bestemt nydt de sidste 42 års koncerter men med denne sidste store solo-og afskedsturné, vil jeg forsøge at bevare et helt unikt minde både for mig selv men bestemt også for mit publikum."


COMEDY NITE - AFLYST
Show med Brian Lykke, Kasper Gross og Den Lalleglade Brigade

Onsdag den 28. januar 2015 kl. 20.00

Entré: Kr. 150

Tilsammen favner Brian Lykke, Kasper Gross og den Lalleglade Brigade komikkens fantastiske afkroge: De korte oneliners, de underfundige fortællinger, de skæve karakterer, den klassiske stand-up og improviseret comedy på højt plan.
Brian Lykke har i et hav af TV-programmer taget danskerne med storm med sine skæve karakterer. Med figurhumor i centrum leverer Lykke et afvekslende og hylende morsoms show.
Kasper Gross er en ny og utrolig talentfuld komiker på den danske stand-up scene, der har vundet flere stand-up konkurrencer og Den Lalleglade Brigade består af tre eksplosive og meget talentfulde unge kvinder. Deres enestående tilgang til komikkens verden garanterer en hylende morsom aften, hvor tårerne vil trille og maven krampe af grin.

Alt i alt en god grydefuld af komikere, der helt sikkert vil få os alle til at flække af grin.

 

DANSK SLAGER PARADE 2014 - UDSOLGT
med bl.a. Keld & Hilda Heick, Klaus & Servants, Dario Campeotto

Søndag den 1. februar 2015 kl. 15.00

Entré: Kr. 175 inkl. kaffe og kage samt garderobe
Billetterne skal forudbestilles

Efter et forrygende i år med fyldte huse og flotte anmeldelser, kan man nu igen opleve den originale Dansk Slager Parade rundt omkring i Danmark og kvaliteten er som altid høj.
"For os er det vigtigt, at turnéen hele tiden udvikler sig og giver publikum nye oplevelser, både de sange, som vi forventer, altså kunstnernes egne originale hits men også sange og indslag, som vi genkender fra gamle dage, sat i scene af nutidens største navne inden for dansktop genren. Det er vigtigt, at hver sæson er unik og noget, som man kun oplever denne ene gang." - lyder det fra arrangørens side.

På plakaten i år kan vi høre en af landets mest succesfulde visesangere, Danmarks bedste harmonikaspiller, et af de bedste solgte dansebands, landets bedste dansktopduo og en af de mest succesfulde sangere igennem de sidste 50 år.

 


STEEN JØRGENSEN
"Closer"

Torsdag den 5. februar 2015 kl. 20.00

Forsalg: Kr. 175 – ved indgangen: Kr. 200

Han har været frontmand i Sort Sol siden 1979 og sidste år udgav han sit solo-projekt "Standards for Living…". Oplev alt dette live, når Steen Jørgensen til foråret tager på en akustisk tour rundt i landet og denne torsdag aften står på scenen i Folkets Hus i Struer. Med sig på denne akustiske tour, som han har givet titlen "Closer", har han guitaristen Rune Kjeldsen.
Steen Jørgensen er en mand, som færdes ubesværet i musikhistorien. Sort Sols Steen Jørgensen har ikke bare været en drivende kraft i dansk musik gennem fem årtier; han har også fortæret store sangskrivere med stor appetit.
Steen Jørgensen siger selv om denne solo-CD, at "den rummer en hudløshed og en nøgenhed, som jeg godt kan lide. Det her er et søgende projekt, der afspejler mit musikliv og hylder nogle sange jeg elsker".

 

SKO / TORP

Torsdag den 19. februar 2015 kl. 20.00

Forsalg: Kr. 150 – ved indgangen: Kr. 175

Sko/Torp var et af 1990'ernes absolutte største danske orkestre – blandt andet fordi radioerne ikke kunne slippe orkestrets vellyd. Den vellyd har de fundet frem igen efter en længere pause Det, det hele handler om for Sko/Torp, er det organiske og gennemarbejdede.

Søren Skos melodifornemmelse og knivskarpe vokal samt Palle Torps sans for afbalancerede arrangementer har ført dem rundt på en on-going tour på landets mange spillesteder.

Til at bakke op har de Morten Woods eller Mikkel Bøggild på guitar – mere behøves ikke.

Tilbage i 1990'erne kom duoen helt til tops. Singlen "On A Long Lonely Night" erobrede Danmark via enorm støtte fra landets lokalradioer, den efterfølgende debutplade med samme navn gik hen og solgte 200.000 eksemplarer, og koncerterne var rene triumftoge. Tre albums fulgte, inden duoen skiltes i en rolig, jysk og fælles forståelse af, at inspirationskilden var tør.
Men nu er makkerparret heldigvis sammen igen – og det bliver godt atter at høre nogle af de "gamle" sange.

 

ROSAS STORE SOVEDYRSSHOW
For børn og voksne

Søndag den 1. marts 2015 kl. 10.00

Entré / børn: Kr. 85 – entré / voksne: Kr. 110

På forårs turne'en i 2015 bryder Rosa denne gang med det store bageprojekt, og udvikler et helt nyt show, som både børn og voksne kan se frem til at opleve.

Og søndag den 1. marts byder vi i Folkets Hus i Struer børn og voksne samt "sovedyr" til en hyggelig formiddag i selskab med Rose & Rødderne.
Du kender Rosa fra Rouladegade og Byttebiksen i Ramasjang, men kender du også Rosas sovedyr?

Det kan du komme til i foråret 2015, for der inviterer Rosa og hendes band Rødderne til sovedyrsfest!

Alle børn er inviteret med deres yndlingssovedyr, så gør dig klar til at danse med dukker, bage til bamser og skråle sovedyrssange, så HUSK DIT SOVEDYR!

 

KIM LARSEN & KJUKKEN - UDSOLGT

Torsdag den 5. marts 2015 kl. 20.00

Entré: Kr. 350

Efter mere end et års turnépause – hvilket er meget usædvanligt for det aktive orkester – er bandet igen klar til at spille koncerter, og turnéen vil bringe dem Danmark rundt i starten af 2015 og torsdag den 5. marts kl. 20.00 går de på scenen i Folkets Hus i Struer.

Koncerterne vil blive en musikalsk rundtur i Kim Larsens store sang-katalog, og vil dermed repræsentere sange fra den mere end 40 år lange karriere.
Kim Larsen dannede Kjukken for 19 år siden – i 1995 – i Odense, og har sammen med det fynske orkester utallige udgivelser og koncertturnéer bag sig. 9 album-udgivelser, 2 koncert-DVD’er samt et meget stort antal koncerter i Skandinavien er det blevet til. Seneste udgivelse er fra november 2012, hvor albummet Du Glade Verden udkom.

Kjukken består i dag af Karsten Skovgaard (guitar) og Jesper Haugaard (bas). Karsten Skovgaard har været Kim Larsens sideman siden opstarten af Kjukken i 1995, og Jesper Haugaard kom med i bandet i 2003. På trommer har vi Jens Langhorn (tidl. Fielfraz)

 

PIGEAFTEN
Modeshow, lækker mad og underholdning med Esben Just

Torsdag den 12. marts 2015 kl. 18.30

Entré: Kr. 250
inkl. velkomstdrink, lækker mad, modeshow og underholdning

Efter et par års pause har vi nu fået overtalt vores kvindelige personale i huset til igen at tage en tur på cat-walken i Folkets Hus. Så derfor inviteres til en rigtig pigeaften med lækker mad, modeshow, overraskelser og underholdning med Esben Just, der vil præsentere os piger for sit spritnye show "Helt Normal", hvor Esben vil forsøge at overbevise ikke mindst ham selv men også vi andre om, at han i grunden er helt normal!
At der intet forkert er i at posere i bar overkrop og to tommelfingre på et pressebillede. At Esbens kærlighed til musikken, som den findes lidt syd for hjertet, er det eneste saliggørende. At Esbens måde at angribe et flygel og en mikrofon på samtidigt, er måden den ged skal barberes på. Og at Esben kan fortælle en historie, så man tror på det.

Selvtillid, charme og godt håndværk, kører den hjem for Esben, der qua sin tid i "trioen" "Just & Frost", må siges at være en yderst kapabel entertainer.

På catwalken vil pigerne være iført de nyeste forårskreationer fra Emma, med frisurerne flot sat af frisør Simonsen og med make-up lagt af Skin Logic v/Susanne Kold.

Og sædvanen tro vil der blive trukket lod om lækre gevinster på indgangsbilletten.

 

MANDEAFTEN - UDSOLGT
Ølsmagning, lækker mad og underholdning med Monrad & Rislund

Fredag den 20. marts 2015 kl. 18.30

Entré: Kr. 275
inkl. ølsmagning, lækker mad og underholdning

"Øllet blev deres skæbne….." er titlen på et helt forrygende show med Monrad & Rislund og er inklusive ølsmagning, som indleder denne herlige mandeaften og som kvalificeret varetages af direktøren for Pladderballe Bryghus John Serritzlev. John har brygget gennem mange år, har stor viden om øl, en viden som formidles levende og humoristisk.
Monrad & Rislund´s samarbejde gennem snart 40 år er legendarisk i dansk underholdning. Deres pågående, ligefremme og grænsesøgende humor har været banebrydende ikke mindst for udviklingen af dagens stand-up scene. Hos Monrad & Rislund har det talte ord til alle tider haft følgeskab af masser af musik. Hundredevis af kompositioner inden for snart sagt enhver genre er det blevet til på de omkring 30 albums, de har udgivet.

Monrad & Rislund showet er morsomt, musikalskt og velsmagende...Velkommen, -og skål!WAFANDE MED BAND
og support

Torsdag den 26. marts 2015 kl. 20.00

Forsalg: Kr. 150 – ved indgangen: Kr. 175

Wafande er en fransk/dansk/afrikansk urban sanger, som med gigantspring har fundet sin plads i toppen af dansk musik. I 2011 debuterede han på dansk med udgivelsen af "Lang Vej Hjem" på Donkey Sounds Alis Riddim og siden kom nummeret "Gi", der gav Wafande endnu et #1 hit og han modtog endnu en platin plade for sangen "En anden" med gæstevokalisten Xander.

I 2014 udkom Wafandes andet album, "Nyt Land" med forløberen "Django", der blev "Voice Choice" i udgivelsesugen samt streamede sig til en guld plade. Hele sommeren gik med at turnere på festivaler sammen med vennerne fra Donkey Sound. Udover musikken var Wafande dommer i de to første sæsoner af Voice Junior på TV2 i foråret/efteråret 2014.
Desuden deltog Wafande med stor succes i TV2’s musikprogram "Toppen af Poppen".TOBIAS DYBVAD - UDSOLGT
"Er det ikke dig fra Dybvad?"

Onsdag den 8. april 2015 kl. 19.00

Entré: Kr. 195

Tobias Dybvad kan fra foråret 2015 opleves i sit nyeste one-man show "Er det ikke dig fra Dybvad?", der - til trods for titlen, ikke er en udvidelse af det populære tv-program men et selv-satirisk indblik i livet bag og som tv-værten Dybvad. Om balancekunsten i at være kendt for at udlevere kendisser og ikke selv blive én af dem, han peger fingre ad.

Det bliver et gensyn med den charmerende men også pirrende humor, der har gjort Tobias Dybvad til en af tidens sjoveste komikere. Han formår som få at udfordre genren og vælger aldrig de lette løsninger. Det gør mødet med ham til en forrygende sjov og udfordrende oplevelse, hvor intet er helligt.

Glæd jer til en selvudleverende stand-up-oplevelse med en af tidens mest efter-tragtede komikere, der denne gang retter skytset mod nemesis og sikkert bare bliver endnu mere kendt for det!

 

TEITUR - SOLOTOUR

Onsdag den 15. april 2015 kl. 20.00

Forsalg: Kr. 150 – ved indgangen: Kr. 175

Den færøsk fødte Teitur Lassen er beskedent ved at være en erfaren herre på den nordiske

musikscene. Med to Danske Grammy, over 1000 koncerter og 6 studiealbums I bagagen, har Teitur bevist sit talent for at fange lytteren i et intenst og forførende greb.

Mange koncertgæster er blevet bjergtaget af den spinkle færing med den charmerende stil, den uanstrengte falset og de hudløst ærlige sange. Nu får publikum igen en chance for at opleve den færøske sangsmed helt tæt på, når han her til foråret drager på soloturne i Skandinavien og dermed "rammer" Folkets Hus denne onsdag i april.

 

HERMAN’S HERMITS – FÅ BILLETTER
"In Concert"

Torsdag den 16. april 2015 kl. 20.00

Forsalg: Kr. 250 – ved indgangen: Kr. 300

 

Herman's Hermits har stort publikumstække alle steder. Såvel som de efterhånden voksne 60'er børn som de mange nye fans, der rider med på bølgen, får alle steder fuld valuta for pengene. Herman's Hermits leverer et show helt i topklasse med en forrygende og dynamisk sceneoptræden og en solid musikalitet, hvor "Golden Oldies" stadig er en væsentlig del af showet.

Hvem lader sig ikke gribe af nostalgien og synge med på numre som: "No Milk Today" og "Mrs. Brown You've Got A Lovely Daughter".

Fra 60'erne, gennem 70'erne, 80'erne, 90'erne og nu i det nye årtusinde er Herman's Hermits "Still going strong".

Foruden det originale medlem Barry Whitman består gruppen af Geoff Foot, Simon Keith Hough og Kevan Lingard.

 

CLASSICO IMPROVISATO
Carsten Dahl & Ensemble MidtVest

Onsdag den 22. april 2015 kl. 19.30

Entré: Kr. 150 / personlige medlemmer af Gimsinghoved kr. 100
Prisen er inklusive eftersnak med vin

I Ensemble MidtVests søgen efter nye ud- og indtryk, er Carsten Dahl en uundværlig mentor. En mentor, som stædigt, kærligt og meget ærligt arbejder videre med den enkelte musiker, gruppen som helhed og rent faktisk også med alle dem, der omgiver ensemblet i dagligdagen. Carsten insisterer på at rykke musikerne ud af hver enkelts komfortzone og arbejder konstant videre for at frigøre, udvide og undersøge det personlige udtryk hos hver og en.
I denne omgang af mentorskab vil vi sammen med Carsten prøve et andet udgangspunkt end gruppens og den enkeltes personlige udtryk. Vi vil i stedet tage klassiske værker og arbejde med dem improvisatorisk. At bruge temaer, som vi kender som vores egen bukselomme, og lade os inspirere til at gå egne veje med dem, for så at opdage hvilken musik, der strømmer frem, når vi får lov til at lade vores, og ikke komponistens, fantasi råde. Vi glæder os til at lade kreativiteten blive sluppet fri i et felt, vi kender rigtig godt – og slet ikke..!

 

THE WHITE ALBUM
Fyraftenskoncert

Torsdag den 23. april 2015 fra kl. 16.30-18.00

Entré: Kr. 35 – der kan ombyttes til en fadøl eller sodavand

"Tre danske mænd med store hjerter, store skæg og store maver, som spiller alternativ folk-musik med et strejf af nordisk melankoli." Således beskriver The White Album ydmygt sig selv, når de bliver spurgt – et godt eksempel på trioens humoristiske gemytter og en perfekt definition af de harmonier, som gruppen så mesterligt frembringer.

Uanset om man hører deres komplicerede akustiske guitarmelodier, eller lader deres fyldige
a-capella vokalstykker svæve gennem rummet, er The White Albums musik intelligent, intuitivt, gribende og til tider hjerteskærende smukt. Trioen – som tog deres navn fra det skelsættende album med The Beatles – har udviklet en mesterlig evne til at tage rå, uhæmmede følelser, og omsætte dem til smukke fortællinger om kærlighed, længsel og livet selv.