Send mail til Folkets Hus Gå til forsiden Gå til forsiden Gå til forsiden Gå til forsiden

 
 

19902_

 

FOLKETS HUS - EGNE ARRANGEMENTER - FORÅRSSÆSON 2014

NYTÅRSKONCERT MED STØVLET KATRINES
JAMMERKOMMODE- OG KATASTROFEORKESTER
OG SOLIST SIGNE ASMUSSEN

Søndag den 12. januar 2014 kl. 16.00
Entré: Kr. 175 inkl. champagne og kransekage

Krudt og kugler – fest og farver – champagne og kransekage – kjoler og høje hæle og Støvlet Katrines Jammerkommode- og Katastrofeorkester og så oven i købet med en stjernesolist i form af sangerinden Signe Asmussen. Bedre kan det vist ikke blive, når indgangen til det nye år skal fejres i Folkets Hus i Struer søndag den 12. januar kl. 16.00.

-----

KATO – YEAH-YEAH-TOUR

Fredag den 31. januar 2014 kl. 20.00
Forsalg: Kr. 150 – ved indgangen: Kr. 175

I det sidste års tid har Kato turnéret med stort anlagte shows med masser af gæstestjerner samt været en del i studiet bl.a. for at indspille en del nye numre og remixe andres.

Nu proklamerer han fest i 9 udvalgte byer i Danmark ved at optræde i den form, der har været hans musikalske udgangspunkt. "Jeg vil tilbage til der, hvor jeg kommer fra og bringe den elektroniske musik ind på spillestederne.
Der vil være tale om i alt 9 mand, der leverer intet mindre end en 4 timers fest tilsat, lys, visuals etc. og indholdet kommer til at variere fra sted til sted alt afhængig af samspillet med publikum.

-----

DANSK SLAGER PARADE 2014
UDSOLGT
med bl.a. Keld & Hilda Heick, Klaus & Servants Trio, Lise Haavik m.fl.

Søndag den 2. februar 2014 kl. 15.00
Entré: Kr. 150 inkl. kaffe og kage
Billetterne skal forudbestilles

Så er det igen blevet tid til, at landets bedste dansktopkunstnere samles og rejser landet rundt og optræder med både deres egne og deres kollegaers sange i et forrygende show.  

Når showet hedder Dansk Slager Parade 2014, så er kunstnerne denne gang blandt landets populæreste indenfor deres felter. Denne søndag eftermiddag får vi besøg af Peter Vesth, Keld & Hilda, Lise Haavik og Klaus & Servants Trio, der foruden at bakke kunstnerne op også optræder med både egne hits og andres populæres dansktop sange i forbindelse med showet.

Glæd jer til et show med masser af dansktop hits, som du kan synge med på.

-----

CARPARK NORTH
med support Daniel Wiki & Lydmur

Torsdag den 6. februar 2014 kl. 20.00
Forsalg: Kr. 175 – ved indgangen: Kr. 225

Det er snart fem år siden Carpark North sidst udsendte et helt nyt studiealbum – det platinsælgende ”Grateful”. Den nye Carpark North single ”32” i samarbejde med Stine Bramsen ligger allerede i toppen på iTunes hitlisten og stormer frem på de danske radiostationer. Singlen er efterfølgeren til hittet ”Army Of Open Arms”, der i foråret har roteret flittigt på radio og de to sange vil begge være at finde på rockdrengens kommende album, der udkommer januar 2014. Drengene tager ydermere i forbindelse med albummet på en stor danmarksturné og kommer også omkring Folkets Hus i Struer. 

-----

TIM CHRISTENSEN - SOLO
UDSOLGT

Fredag den 21. februar 2014 kl. 20.30
Forsalg: Kr. 175 – ved indgangen: Kr. 200

Tim Christensen hører til de allermest markante skikkelser i nyere dansk rockhistorie - først som frontmand i et af 1990'ernes største bands herhjemme, Dizzy Mizz Lizzy, og siden som succesfuld soloartist.
Solokarrieren blev skudt smukt i gang af albummet "Secrets On Parade" (2000), der ikke mindst takket være singlen "Love Is A Matter Of" solgte 70.000 eksemplarer. Også "Right Next To The Right One", der fungerede som titelsang for tv-serien "Nikolaj Og Julie" (2002), gjorde meget godt for Tim Christensen, der siden solodebuten har udgivet tre albums, hvoraf det seneste blev til i tæt samarbejde med det faste backingband The Damn Crystals.


”SELVTILFREDS” – SHOW MED LASSE RIMMER

Onsdag den 26. februar 2014 kl. 20.00
Entré: Kr. 195

Allerede i starten af halvfemserne debuterede Lasse Rimmer på den spirende nye danske stand-up scene, og han slog hurtigt sit navn fast som en af Danmarks sjoveste mænd.
Nu er Lasse Rimmer klar med et helt nyt solo show. "Selvtilfreds" er et show om at kæmpe for at blive tilfreds med sig selv i et land, hvor selvtilfredshed er et skældsord.
Et show om alt fra servicemindede dværge til bananblindhed, om Nobelprisen i liderlighed og huleudforskende Legomænd og ikke så lidt om publikum, når Rimmer vender sin venlige, men knivskarpe nysgerrighed mod dig selv. For hvornår er du tilfreds med dig selv, hvis du skal være ærlig, og resten af salen lytter?

”Selvtilfreds” – er noget du bliver, hvis du ser showet!

-----

NOAH MED SUPPORT

Torsdag den 27. februar 2014 kl. 20.00
Forsalg: Kr. 125 – ved indgangen: Kr. 150

Den danske popduo NOAH har hittet stort med dobbelt platin singlerne ”Alt Er Forbi” og ”Over Byen” og senest platinsinglen ”Det’ Okay”. I foråret præsenterede succesduoen deres debutalbum, og sangene har nu rundet mere end 14 millioner streams, hvilket markerer NOAH som en af landets helt store successer på de nye streamingtjenester.

NOAH er Troels Gustavsen (vokal) og Lasse Dyrholm (keyboards og kor). Live suppleres Troels og Lasse af Kasper Falkenberg (guitar), Peter Buch (bas) og Jesper Thomsen (trommer).

-----

FOLKEKLUBBEN
support S. Westmark

Torsdag den 13. marts 2014 kl. 20.00
Forsalg: Kr. 150 – ved indgangen: Kr. 175

Folkeklubben er popsang til den tænkende hjerne og det bankende hjerte. Det er musik og tekst, der på poetisk vis tager stilling til den verden, som vers og omkvæd skal genlyde i. 

Folkeklubben udgav d. 15. april 2013 debutalbummet ”Nye Tider og har siden debuten i maj 2011 spillet op mod 300 koncerter på alt fra Mændenes Hjem på Istedgade og HusForbi-sælgernes julefrokost til Voxhall og Vega. Navnet Folkeklubben – opkaldt efter den første danske folkplade, ”En Aften i Folkeklubben”, med Cæsar, Per Dich og Poul Dissing.

-----

EMMELIE DE FOREST

Fredag den 21. marts 2014 kl. 20.00
Forsalg: Kr. 150 – ved indgangen: Kr. 175

Emmelie er født i Randers og opvokset i Mariager og vandt Melodi Grand Prix for Danmark i marts i 2013 ved Eurovision Song Contest i Malmö med sangen "Only Teardrops". I maj 2013 udgav den blot 20-årige Emmelie de Forest sit debutalbum i Danmark. Albummet har titel efter vindersangen, “Only Teardrops”. Emmelie har selv skrevet pladen i samarbejde med nogle af landets bedste sangskrivere, som selvfølgelig tæller holdet fra vindersangen, Lise Cabble, Julia Fabrin og Thomas Stengaard. Pladen er holdt meget i samme stil som ”Only Teardrops”. Det er moderne pop, der møder elementer fra folk og world. Og fløjten er selvfølgelig med på flere numre, som en rød tråd, forklarer Emmelie.

-----

”LINDA P’S HOVEDPINE” – COMEDY SHOW MED LINDA P.

Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19.00
Entré: kr. 250

I Linda P’s 3. show, er det slut med at stå på de skrå brædder. Denne gang gennemprygler farcens, komikkens og lystspillets dronning den stakkels scene, og efterlader den som pindebrænde. For Linda har fået nok! En altopslugende hovedpine fylder langt de fleste af hendes vågne timer og med vantro harme, harcelerer hun sig igennem livets ulidelige latterlighed.
Vi er med, når Linda P tager mod til sig og ser om bagved scenetæppet, hvor alt det private rod og kaos, hun har forsøgt at fortrænge, har ligget godt skjult for både hendes eget og offentlighedens skarpe blik. Og når hun så oven i købet sætter sig for at hive hele lortet ind på scenen og sortere det for øjnene af publikum, får man virkelig lyst til at forære hende en hel kasse Panodiler.

-----

GO GO BERLIN

Torsdag den 27. marts 2014 kl. 20.00
Forsalg: Kr. 120 – ved indgangen: Kr. 150

Go, go, go, go… Danmarks nye rock-navn ”Go Go Berlin” er på vej mod stjernerne. Der er lige nu ikke noget, der tyder på, at der er grænser for, hvor stort det Århus-baserede band kan blive.

”Go Go Berlin” kan deres musikalske håndværk, de har styr på stil og attitude, og så leverer de et liveshow, der når helt ud over scene­kanten. De ikke bare spiller rock’n’roll – De ER rock’n’roll!

Go Go Berlin spiller klassisk, tidsløst rock med afsæt i 70’ernes stilunivers. Det er rock’n’roll-drømme, men det er også hårdt arbejde og 100% dedikation. Trods deres unge alder og vildskab besidder ”Go Go Berlin” en professionalisme, der gør, at de gang på gang leverer et træfsikkert, hæsblæsende liveshow. 

-----

HEAVY METAL FESTIVAL
ILLDISPOSED, HATESPHERE OG BLOOD LABEL

Fredag den 4. april 2014 kl. 20.00
Forsalg: Kr. 75 – ved indgangen: Kr. 100

Denne aften slår Folkets Hus dørene op for et brag af en metalfest af høj kaliber og er klar til at give danske metalfans åndenød med tre toptunede bands. Dødsmetal, thrashmetal, heavy metal og højeksplosiv rock samt energi på højt plan er, hvad vi kan vente denne aften.

Siden begyndelsen af 90’erne har ILLDISPOSED været et top band på den nordiske metalscene og har udgivet ikke mindre end 12 albums. Sidste nye skud på stammen er albummet ”Sense The Darkness” – et album med en håndfuld supergode dødsmetalnumre, hvor der ikke levnes plads til de store svinkærinder.
”Brænd I Helvede – Dø I Flammer” er titlen på bandet HATESPHERE’s forårstur og dette populære band har både internationalt og også nationalt sat en næsten uopnåelig ny standard for thrash metal. Bandets seneste album ”Murderlust”, der udkom i slutningen af 2013, har vist, at bandet besidder høj klasse på en formidabel og stilsikker måde.

Som support for disse store heavy bands får vi numre fra aarhusianske Blood Label, der bl.a. tæller medlemmer fra bands som Dawn of Demise og The Burning. De har spredt deres potente blanding af død- og thrash over det danske metallandskab siden 2008 og gennem årene har bandet således fået ry for at levere et særdeles højspændt live-show. Til foråret er Blood Label aktuelle med deres hårdtslående debutalbum "Skeletons".

-----

THE SAVAGE ROSE

Torsdag den 24. APRIL 2014 kl. 20.00
Forsalg: Kr. 175 – ved indgangen: Kr. 225

Det er ikke mange, der kan udgive store plader med mere end 20 års afstand, men The Savage Rose har gjort det med klassikere som “Dødens Triumf” og “Black Angel”. Og med de seneste udspil - “Universal Daughter” (2007) og ”Love And Freedom” (2012) viste Annisette og The Savage Rose, at der også var liv i bandet efter afskeden med det mangeårige kompositoriske midtpunkt, Thomas Koppel, der pludseligt døde i 2006.

Annisette og band er netop nu på vej i studiet for at indspille nyt album, der forventes udgivet i første halvdel af 2014 – så det bliver helt sikkert disse nye numre samt mange af de gode gamle Savage Rose sange, vi kommer til at høre denne aften.

-----

BENJAMIN KOPPEL’S JAZZ GALLA
Feat: Søren Sko, Maria Montell, Bobo Morene & Marie Carmen Koppel

Torsdag den 1. maj 2014 kl. 20.00
Forsalg: Kr. 250 – ved indgangen: Kr. 300

Koppel’s Jazz Galla er en aften fuld af underholdning, festlig jazzet pop og store stemmer. Festen og den gode stemning er sikret, når poprocksangeren Søren Sko, poppigen Maria Montell, crooneren Bobo Moreno og gospeldivaen Marie Carmen Koppel indtager scenen med charmerende jazzede evergreens.

Entertainerne bakkes op med musikalsk medvind fra saxofonist Benjamin Koppel som kapelmester for et hold af fremragende musikere på klaver, bas og trommer.

-----

”HJEM” – SANNE SALOMONSEN
UDSOLGT

Torsdag den 8. maj 2014 kl. 20.00
Forsalg: Kr. 250 – ved indgangen: Kr. 300

De, der har oplevet Sanne Salomonsen, har straks mærket hendes ligefremme og ærlige tilgang til livet. Det handler om momentet og tilstedeværelsen i nuet. Oplevelserne gennem specielt de senere år har blot forstærket det at være i ét med livet.

Sanne har i længere tid haft lyst til at komme i øjenhøjde med sine fans og føler, at tiden er inde til at skære ind til benet i sangene og musikken. 

Hun vil nu præsentere sine gamle sange i nye arrangementer, og det kommer til at ske denne aften i Folkets Hus med optimale forhold for en nærmere kontakt med hele salen. 

-----