Send mail til Folkets Hus Gå til forsiden Gå til forsiden Gå til forsiden Gå til forsiden

Front af FH med træer til venstre - GODT!! 2012 
 

FOLKETS HUS - EGNE ARRANGEMENTER - EFTERÅRSSÆSON 2014 

 

 

BEETHOVEN JANACEK & ABRAHAMSEN

Ensemble MidtVest - strygere

Torsdag den 20. november 2014 kl. 19.30
Husk - optakt med kaffe kl. 19.00

Entré: Kr. 150 / for personlige medlemmer af Gimsinghoved: Kr. 100

Sæsonens stryger/klaver-program byder på tre vidt forskellige komponister, der umiddelbart intet har tilfælles. De adskiller fra hinanden igennem tid, geografi og nationalitet. Men de forbindes af en utrættelig stædig tro på hver deres eget tonesprog og eksistensberettigelse. Beethoven revolutionerede sin samtids musik og Hans Abrahamsen formår med sine 10 præludier som ingen andre at forbinde det gamle og det nye, så det går op i en højere og tidssvarende enhed. Aftenens 3 komponister byder på en uudtømmelig kilde af udfordringer for os musikere.  Men fremfor alt giver denne koncert muligheden for at overvære en medrivende og omskiftelig rejse igennem farverige og dybt fascinerende landskaber.

 

 

HANNE BOEL - UDSOLGT

Fredag den 21. november 2014 kl. 20.00

Forsalg: kr. 150/ved døren: kr. 175

Én af Danmarks største og mest markante sangerinder, Hanne Boel, indledte det musikalske år 2014 med at udgive en lang række helt nyfundne og endnu ikke udgivne numre fra perioden 1989 – 2007.

Albummet har fået titlen ”Outtakes” og byder på endnu uhørte sangskatte fra sangerindes omfattende karriere. Ved skabelsen af Hanne Boels mange albums har hun ofte indspillet flere sange end der reelt var kapacitet til på pladen og med en naturlig prioritering af sangerindes egne kompositioner, har mange smukke cover-numre og musikalske features aldrig set dagens lys. Men på ”Outtakes” har Hanne Boel selv udvalgt en perlerække af nyfremfundne covernumre, som i mange år har gemt sig på forskellige formater af bånd, optaget gennem tiderne fra 1989 til 2007 - en historisk rejse gennem både teknologiens og sangerindes udvikling.

 

 

GOOD OLD OPERADAYS

Operaen i Midten

Onsdag den 26. november 2014 kl. 19.30

Entré: Kr. 145 / Unge under 18 år: Kr. 70

Operaen i Midten er ikke noget stort teater, men har store ambitioner. Det fremgår tydeligt, når man ser tilbage på, hvad teatret har præsteret af forestillinger i de forgangne 10 år.
Repertoiret har budt på både klassikere, verdenspremierer og fortolkninger, og utallige er de dygtige talenter, der har været med til at levendegøre forestillingerne.
Det skal fejres med et brag af en fest. Derfor har teatrets ledelse set langt bagud til de legendariske Good Old Days-forestillinger fra Leeds i England. Denne form for cabaret vil de genskabe med herlige folk på scenen og dygtige musikere.
Operasangerne er Berit Meland, Hans Dueholm, Jakob Næslund Madsen og Liv Oddveig Midtmageli. Kapelmester er Allan Dahl Hansen.

 

 

ALLAN OLSEN - UDSOLGT

Torsdag den 27. november 2014 kl. 20.00

Forsalg: Kr. 225/ved døren kr. 250

Efter en vellykket og totalt udsolgt turné i foråret 2014 lægger Allan Olsen nu an til sin efterårsturné – tilbage til samtlige afkroge af sit store publikum, såvel geografisk som kunstnerisk og kommer også en tur forbi Folkets Hus i Struer.
Repertoiret spænder over hele Olsens brede sang-katalog, der gør brug af mange genrer lige fra rock til à capella og afdæmpede ballader. Og få danske sangskrivere nyder større respekt og anerkendelse end Allan Olsen. Efter 14 pladeudgivelser og tusindvis af koncerter, er han altid garant for et sjældent højt niveau ved sine optrædender. – Måske fordi han aldrig har mistet respekten for sit dejlige publikum…

 

 

VIGGO SOMMER & THE BACKHOWLERS - UDSOLGT

Fredag den 5. december 2014 kl. 20.00

Juleplatte serveres kl. 18.30
Entré med juleplatte: Kr. 250
Entré uden juleplatte: Kr. 175

Billetterne skal forudbestilles

Denne aften åbner vi dagens julekalenderlåge for et brag af et show, hvor de Nattergale klassikere blandes med nye Viggo Sommer sange, og hvor musikken bindes sammen af anekdoter og røverhistorier fra Viggos lange karriere – alt sammen med en undertone af vestjysk blues.
Det bliver intimt, hylende morsomt og ikke mindst musikalsk leg på højt niveau.
Kort sagt: musikalsk sit-down comedy – på jysk!
Og for at give det hele den rigtige julestemning kan der forudbestilles en lækker juleplatte kreeret af køkkenets dygtige kokke.