Send mail til Folkets Hus Gå til forsiden Gå til forsiden Gå til forsiden Gå til forsiden

Front af FH med træer til venstre - GODT!! 2012 
 

FOLKETS HUS - EGNE ARRANGEMENTER - EFTERÅRSSÆSON 2014 

 

CHRISTOPHER - UDSOLGT


Torsdag den 23. oktober 2014 kl. 20.00

Forsalg: Kr. 150 / ved døren: Kr. 175

Danmarks største mandlige pophåb har haft vokseværk siden debut-singlen fra 2011 ”Against the odds”, der i øvrigt blev Christophers første guldplade. Og lad det være sagt med det samme. På hans seneste albumTold You So”, der udkom i marts måned 2014, er der ikke meget teenidol tilbage i Christopher. Den 22-årige vokalist, guitarist og sangskriver har på alle tænkelige måder rykket sig gevaldigt siden sit debutalbum fra 2011, og han satser på, at hans fans følger med.

I en alder af 22 år føler han sig endelig hjemme i sit musikalske udtryk, og derfor vil hans trang til at vise verden, hvad han magter og mestrer, også større end nogensinde. Hvad enten det gælder hans flabede falset, de intime tekster, de sønderrivende rytmebunde eller dansetrinnene, der følger med.

 

 

"DYRET"

Stand-up show med Carsten Bang

Onsdag den 29. oktober 2014 kl. 20.00

Entré: Kr. 195

Carsten Bangs nye show DYRET! er et comedy show på to ben.
I DYRET! håndfodrer Carsten Bang sit publikum med komiske genialiteter og morsomme betragtninger om det at være et kultiveret menneske, og som i Bangs tidligere shows udfordrer han også denne gang med overraskende detaljer og utæmmede spørgsmål.

Hvad er DYRET! ?

 “Dyret er min bil. Dyret er min kat. Dyret er min pik. Jeg er Dyret!”, svarer Carsten med et glimt i øjet. "Mennesket er verdens mest udbredte pattedyr – vi har formeret os og spredt os over hele kloden - men er vi egentlig mere natur end kultur? Er vi styret af dyriske lyster eller er vi højt hævet over jungleloven og de vilde brøl?" 

Få svarene, når Carsten Bang denne aften går på scenen i Folkets Hus.

 

 

SHAKA LOVELESS – m/support Jonas Rendbo

Lørdag den 1. november 2014 kl. 21.00

Forsalg: Kr. 150 / ved døren: Kr. 175

Det er en af landets mest roste liveperformere, der sætter sig ind i bussen, og rammer hver en afkrog af landet, når Shaka Loveless og band her til efteråret tager på Danmarksturné. Og denne aften kan man opleve ham på scenen i Struer. I forbindelse med udgivelsen af hans sidst udkomne 2. album, albummet ”Det vi sku’ miste”, spillede Shaka blot 4 koncerter i Danmarks største byer, hvorimod efterårets turné vil bringe ham rundt i hele landet. Og der er grund til at glæde sig:

Det, jeg lige havde været vidne til, var ikke alene en stor kærlighedserklæring til, hvad musik kan gøre ved mennesker, men også hvad mennesker kan gøre for hinanden. (…) Shaka Loveless er intet mindre end Danmarks ultimativt bedste liveband lige nu. – GAFFA

 

 

 

BURHAN G / UDSOLGT

Onsdag den 12.november 2014 kl. 20.00

Entré: Kr. 300

Denne aften får vi chancen for at opleve en intimkoncert med stortalentet Burhan G, der kan få os alle tæt på himlen, når han synger sange fra sit seneste album ”Din For Evigt”, der udkom i efteråret 2013.

Og at Burhan G har haft succes er bestemt ingen hemmelighed. Resultaterne taler næsten for sig selv. Siden udgivelsen af albummet ”Burhan G” for et år siden, har han indkasseret to Zulu Awards (Bedste Sanger + Bedste Album), modtaget dobbeltplatin for over 100.000 solgte albums, leveret seks gigantiske hits på både radio og downloadcharten med et samlet salg på over 300.000 eksemplarer og ikke mindst opnået massiv videosucces – blandt andet på YouTube, hvor netop sangen ”Tættere På Himlen” er set over mere end 8 millioner gange.

 

 

BEETHOVEN & SAINT-SAËNS

Ensemble MidtVest

Torsdag den 20. november 2014 kl. 19.30

Entré: Kr. 150 / for personlige medlemmer af Gimsinghoved: Kr. 100

Sæsonens stryger/klaver-program byder på tre vidt forskellige komponister, der umiddelbart intet har tilfælles. De adskiller fra hinanden igennem tid, geografi og nationalitet. Men de forbindes af en utrættelig stædig tro på hver deres eget tonesprog og eksistensberettigelse. Hvor Beethoven revolutionerede sin samtids musik, gjorde ekvilibristen Saint-Saens sit for at bevare det gamle og velkendte med sin virtuose og klassiske stil.  Pragmatikeren Prokofiev blandede det hyper-romantisk sensitive med nyskabende originalitet. Aftenens komponister byder på en uudtømmelig kilde af udfordringer for os musikere.  Men fremfor alt giver denne koncert muligheden for at overvære en medrivende og omskiftelig rejse igennem farverige og dybt fascinerende landskaber.

 

 

HANNE BOEL - UDSOLGT

Fredag den 21. november 2014 kl. 20.00

Forsalg: kr. 150/ved døren: kr. 175

Én af Danmarks største og mest markante sangerinder, Hanne Boel, indledte det musikalske år 2014 med at udgive en lang række helt nyfundne og endnu ikke udgivne numre fra perioden 1989 – 2007.

Albummet har fået titlen ”Outtakes” og byder på endnu uhørte sangskatte fra sangerindes omfattende karriere. Ved skabelsen af Hanne Boels mange albums har hun ofte indspillet flere sange end der reelt var kapacitet til på pladen og med en naturlig prioritering af sangerindes egne kompositioner, har mange smukke cover-numre og musikalske features aldrig set dagens lys. Men på ”Outtakes” har Hanne Boel selv udvalgt en perlerække af nyfremfundne covernumre, som i mange år har gemt sig på forskellige formater af bånd, optaget gennem tiderne fra 1989 til 2007 - en historisk rejse gennem både teknologiens og sangerindes udvikling.

 

 

GOOD OLD OPERADAYS

Operaen i Midten

Onsdag den 26. november 2014 kl. 19.30

Entré: Kr. 145 / Unge under 18 år: Kr. 70

Operaen i Midten er ikke noget stort teater, men har store ambitioner. Det fremgår tydeligt, når man ser tilbage på, hvad teatret har præsteret af forestillinger i de forgangne 10 år.
Repertoiret har budt på både klassikere, verdenspremierer og fortolkninger, og utallige er de dygtige talenter, der har været med til at levendegøre forestillingerne.
Det skal fejres med et brag af en fest. Derfor har teatrets ledelse set langt bagud til de legendariske Good Old Days-forestillinger fra Leeds i England. Denne form for cabaret vil de genskabe med herlige folk på scenen og dygtige musikere.
Operasangerne er Berit Meland, Hans Dueholm, Jakob Næslund Madsen og Liv Oddveig Midtmageli. Kapelmester er Allan Dahl Hansen.

 

 

ALLAN OLSEN - UDSOLGT

Torsdag den 27. november 2014 kl. 20.00

Forsalg: Kr. 225/ved døren kr. 250

Efter en vellykket og totalt udsolgt turné i foråret 2014 lægger Allan Olsen nu an til sin efterårsturné – tilbage til samtlige afkroge af sit store publikum, såvel geografisk som kunstnerisk og kommer også en tur forbi Folkets Hus i Struer.
Repertoiret spænder over hele Olsens brede sang-katalog, der gør brug af mange genrer lige fra rock til à capella og afdæmpede ballader. Og få danske sangskrivere nyder større respekt og anerkendelse end Allan Olsen. Efter 14 pladeudgivelser og tusindvis af koncerter, er han altid garant for et sjældent højt niveau ved sine optrædender. – Måske fordi han aldrig har mistet respekten for sit dejlige publikum…

 

 

VIGGO SOMMER & THE BACKHOWLERS - UDSOLGT

Fredag den 5. december 2014 kl. 20.00

Juleplatte serveres kl. 18.30
Entré med juleplatte: Kr. 250
Entré uden juleplatte: Kr. 175

Billetterne skal forudbestilles

Denne aften åbner vi dagens julekalenderlåge for et brag af et show, hvor de Nattergale klassikere blandes med nye Viggo Sommer sange, og hvor musikken bindes sammen af anekdoter og røverhistorier fra Viggos lange karriere – alt sammen med en undertone af vestjysk blues.
Det bliver intimt, hylende morsomt og ikke mindst musikalsk leg på højt niveau.
Kort sagt: musikalsk sit-down comedy – på jysk!
Og for at give det hele den rigtige julestemning kan der forudbestilles en lækker juleplatte kreeret af køkkenets dygtige kokke.